V ružovej..

V ružovej..

Anotace: .. záhrade

V ružovej záhrade len jedna ruža
vie, čo si myslím
kým sa do kalicha snov nepohrúžia
pred dažďom zvislým

mojich sĺz z očí a dotykov pier jej
lupene mokré
ich vôňa sýta ma do noci čiernej
zve, nech peľ zotrie

kmitavý pohyb motýlích krídel a
bozkov pri splne
Mesiaca, len jeho tvár to, čo videla
pozná úplne

v ružovej záhrade motýlie krídla
ráno už nie sú
vzali si ružu, čo v noci vykvitla
k hviezdam ju nesú
Autor Petbab, 13.03.2010
Přečteno 334x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, ilona, divoska_jaja, enigman, Psavec, Mraveneček, labuť, carodejka, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle se mi moc líbí.

13.03.2010 18:55:00 | Psavec

Zahrada plná nádherných růží...moc hezké.

13.03.2010 14:04:00 | carodejka

pěkná,líbí...ST))

13.03.2010 09:15:00 | Květka Š.

Nádherně něžně napsaná-krásná!St.Culík je nadšen:-)

13.03.2010 06:48:00 | CULIKATÁ

pěkná růžová zahrada ST.

13.03.2010 05:36:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí