je to na ...

je to na ...

Anotace: ....

Vrámečku modrém mám pořád tvojí fotku ,
koukám na ní a piju při tom vodku ,
myslím na svoje chyby a tečou mi slzy ,
nečekám že tahle bolest zkončí brzy ,
je to prostě trest který si zasloužím ,
trpět žalem a splínem když po tobě toužím ,
s ním ve snech jak se spolu držíme za ruce ,
jak ti šeptám do ouška že daruju ti srdce ,
křičím do světa jak moc tě miluju ,
aby to každý věděl a že nelituju ,
jenže pak se probudím a koukám kde jsi ,
ale to už si dávno pryč a semnou nejsi ,
začnu hned brečet a u boha se pak modlím ,
ať si v životě šťastná a já si klidně samotu zvolím ,
Bůh mě vyslyšel - ty si šťastná a já sám ,
ale nemůžu zapomenout pořád tě v srdci mám ....
Autor stava11, 13.03.2010
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí