Kalná láskyplná rána

Kalná láskyplná rána

Anotace: Miluju...

Sbírka: Okvětí melancholie

Chci cítit tu vůni uhrančivou,
chci hledět do kalných láskyplných rán,
chci kouřit cigaretu
a
zamykat do vzdušných zámků kouř.

Chci něžně dotýkat se bezelstnosti zbaběle,
chci hladit tu křivku ctnosti,
chci jíst tóny pronikavé
a
milovat se uprostřed noci.

Chci stát na pokraji skal šílenství,
chci lákat kapky do kaluže
a marně našlapovat do snů skutečnosti.

MILUJU TĚ! ...chci tě...
Autor Dullsinea, 13.03.2010
Přečteno 464x
Tipy 2
Poslední tipující: Labanda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST taky bych chtěla :'(

30.03.2010 04:00:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí