Realita či sen?

Realita či sen?

Anotace: ***

Láska je všude kam se jen podívám
v každém pohledu,v každém zvuku
v šepotu stromů,v hřmění moře
ve vycházejícím slunci,když noc je v rozpuku

nevím jestli jsem se nezbláznil
už realitu skoro nevnímám
ale musím tomu věřit
když se do tvých očí podívám

možná se mi to jen zdá
možná je to iluze
možná je to pravda
nerozplyneš se když se tě dotknu?
Autor Final, 13.03.2010
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, ilona, sestra-konec, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí