nemužu zapomenou:'(

nemužu zapomenou:'(

Anotace: nechci....

Nemužu zapomenout na tebe
na tvé ruce pohled od tebe
tak napiš mi krátkou zprávu
at pousměju se aspon k ránu

Neni den a neni noc
kdy já na tebe myslím moc
tak přemýšlím o nás dvou
a pak čekám na tebe náhodou

kdy osud mi tě přivede
snad dočkám se ještě dnes
tak pláču slzy každou noc
a sedím na lavičce den i noc

tak snad pochopíš co cítím dál
tak snad pochopíš co vidět máš
jen jednu otázku ti položím
máš mě rád?řekni z očí do očí..
Autor vlcatko, 13.03.2010
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Aurora.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

myšlenka je hezká, zkus dopilovat rytmus:)

14.03.2010 13:35:00 | Aurora.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí