Spadla jsem z oblohy

Spadla jsem z oblohy

Anotace: Období láskyplných canců číslo 2

Spadla jsem z oblohy
rovnou na nohy.
Spadla jsem z nebe,
stojím vedle tebe
na vlakovém nádraží.
Kufr mám na zápraží
našeho nového bytu,
kde mi budeš dávat lekce citu.
Spadla jsem z oblohy
do zvláštní polohy.
Spadla jsem z nebe
rovnou vedle tebe.
Před dubovými dveřmi stojíme.
Života pak se bojíme.
Že bude viset na provázku,
v bytě, kde mi budeš dávat lásku.
Autor Prinzeschen, 14.03.2010
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Houda, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím, že si oba poradíte :)

14.03.2010 12:37:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí