Dno

Dno

Anotace: skončila sama,nenašla sílu a skončila na dně

DNO

Zbavená smyslů bloudila tam,
na místo zvané hlavolam,kde zůstala
Kapkami potu a slzami deště se brodí,
aby přežila

V mlhavých představách vrací se zpět,
tam kde kdysi žila,
sahá až ke dnu,pije z číše
a šeptá kéž bych se utopila

Nemá co ztratit,naděje vyhasla,
dál brodí se tmou,
s balvanem na duši,
marně se pokouší rozeznat
hlasy, které ji zvou

Šepot ji vábí,však hlasy se ztrácí
a ona sahá až na dno svých sil,
ztratila víru,že najde sílu
a z její číše někdo pil
Autor Andrea de Taverne, 14.12.2005
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička má hloubku. Moc se ti povedla.

15.12.2005 08:45:00 | Skalnička

Je to silné a nálehávé...Taky jsem jednou napsal báseň Dno (= Měj se hezky. AhoY

14.12.2005 16:26:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí