Naše království

Naše království

Anotace: Ty o lásce mi jdou :)

Naše království – dva hrnky a dva talíře.
Stěny šmouhaté od levného malíře.
Na zemi matrace bez nočního stolku,
u oken bez záclon tančili jsme polku.
Hodiny, co neukazují čas,
bylo nám to jedno – i pozdě bylo včas.
Polštáře ještě pořád nasáklé tvou vůní,
voníš jako ranní horká čokoláda.
Na fotce obrázek tvých očí – pohled smaragdových tůní.
Na zemi zbytky věcí, co jsem měla ráda.

Naše království – s princem a princeznou.
S modrými záclonami a výzdobou líbeznou.
Smíchem nasáklý je vzduch.
Ticho vystřídalo městský ruch.
Pár knih na polici, pár mých učebnic,
na stolečku leží pár darovaných náušnic.
A prostěradlo ještě napovídá, že v něm někdo spal.
Červené povlečení jako marmeláda.
Na fotce obrázek tvých úst – jak ses zrovna smál.
Na zemi zbytky věcí, co mám pořád ráda.
Autor Prinzeschen, 14.03.2010
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Houda, BARBYE
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty o lásce Ti jdou a já se ani nedivím.

14.03.2010 16:17:00 | Psavec

hezké....ST

14.03.2010 12:57:00 | Houda

hezké....ST

14.03.2010 12:57:00 | Houda

Je důležité mít takové království :)

14.03.2010 12:35:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí