Milenec v texaskách

Milenec v texaskách

Anotace: zas takový vykecání se z nešťastnejch pocitů štěstí..

Pouhé půl hodiny denně,
míváš na mě čas,
pak zas spěcháš ke své ženě,
já už vím, že zítra zas
věnuješ mi pár minut lásky,
můj milenče v texaskách,
a to všechno bez nadsázky,
když mé srdce nosíš po kapsách.
Autor Michelll, 14.03.2010
Přečteno 514x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Houda, CULIKATÁ, BARBYE, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pravda,pravda-labuťka to vystihla komentem skvěle-báseň krásně napsaná.

14.03.2010 13:11:00 | CULIKATÁ

Na tohle štěstí pozor... vždy bude jen párminutové...

14.03.2010 11:58:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí