Konečně sami

Konečně sami

Anotace: Stojím u počítače a nadmíru se nudím. Ani nevím, jak tohle vzniklo. Prostě jsem psal, nepřemýšlel co, prostě jen ťukal nesouvislá slova do klávesnice.

Díváš se o mých očí a posloucháš,
čekáš, zda řeknu ti další z těch mých vět.
Pomalu řeknu ti, že tvá duše mi patří
a políbím tvou jemnou šíji.
V tvých očích se rozlije vášeň,
když šeptám ti, že láska je jen hra.

Mé ruce hladí tvoje tělo,
když spolu splýváme v jedniné
a slyším tvůj horký dech,
jak šeptáš, že mě miluješ.

Pak se zeptáš "proč?" a já neumím odpovědět.
Neumím, nechci, odpověď není.
Jsi mojí hračkou a já si hraju.
Hraju si s tvým tělem a tvou duší.
Prohráváš svoje vlastní já
výměnou za mou náruč.

Odcházíš v pohnutkách a myslíš si,
že to nebyla jen hra.
A moje rty šeptají další z těch slov,
která poutají nás dva dohromady.
Slyšíš? To zvony oznamují, že žijeme.
Já pro sebe a ty pro mně.

Zeptáš se, zda tě miluji
a já odpovím: "proč?"
Nejsem ten, kdo umí milovat,
to jen ty toužíš po té větě.
A znovu mi dáváš své tělo,
abych si svobodomyslně hrál.
A já znovu roztáčím ruletu
a souhlasím s pravidly své vlastní hry
do které se sám bezhlavě uvrháš...
Jen proto, abys mě znovu cítil uvnitř sebe.
Autor Shirai Yoshiro, 14.03.2010
Přečteno 374x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, dream in emptiness, Eylonwai, CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No... děkuju. Nějak nevím, co víc bych k tomu měl napsat.

19.08.2010 16:42:00 | Shirai Yoshiro

I mně se moc líbí-je v ní hodně pravdy.

14.03.2010 15:07:00 | CULIKATÁ

Hra na lásku je jako ruleta
buď jsi vítěz,nebo poražený.
A co se týče říct.."Miluji Tě"
dokáže jen ten..kdo opravdu miluje.
Ten, kdo si jen s láskou hraje...je.... HRÁČ..

PS:když jsem Tě četla,tak jsem kývala..takže něco
na tom bude pravdy...Jinak Krásný :-))

14.03.2010 14:49:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí