Můžeš milovat

Můžeš milovat

Anotace: jaro je tady

Slyším, jak ptáci zpívají veselou písničku
vidím, jak žabky poskakují v rybníčku.
Sleduji stromy houpající se ve větru
a zemská tíže brání mi v rozletu.
Nejsem však smutná, mám v srdci radost
vášeň ze života číší ze všech bytostí,
co je to za pocit, štěstí či zamilovanost?
Miluji svět se vším, co svět znamená
láska je nádherná, jsem v lásce ztracená.
Vše je tak prosté, můžeš milovat.
Milovat můžeme všichni, jen musíme chtít
oddat se lásce a už se nebránit.
Autor ninive9, 14.03.2010
Přečteno 376x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Agniezka, CULIKATÁ, labuť, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milá básnička
přímo od srdíčka
ST

14.03.2010 16:37:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí