Jarní noc

Jarní noc

Anotace: i když je ještě čas, tak pomalu se blíží...

Je noc, krásná jarní noc,
s nádechem slabého mrazení,
v zádech, v zádech daleko od hvězd,
a úsměvů tvých rtů.

Je noc, krásná jarní noc,
z nebe se snáší posledních pár vloček,
na rtech v úsměvu se rozpouští,
a místo slz tvé srdce zahřejí.

Je noc, tvá krásná jarní noc,
se špetkou slabého mrazení,
na řasách, na řasách nádherných očí,
a v nebeské záři Pána Měsíce.

Je ráno, první jarní ráno,
a ty, při prvním slunečním paprsku,
se v náruči, bez ostychu, roztékáš…
Autor Láďa, 14.03.2010
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: Churry, ziriant, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"o) !!!

19.03.2010 17:28:00 | Churry

I tebe se dotklo jaro...? :)

15.03.2010 09:52:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí