Miláčku...

Miláčku...

Když zavřu očka,
vidím tvoji tvář,
když usínám,
slyším tvůj hlas,
když budím se,
tvůj úsměv mi chybí,
když dnem svým bloudím,
nikde mé oči tě nevidí.
Lásko má,
když jdu spát, chtěla bych,
bys byl tam se mnou,
hlídal mé sny a střežil mé bdění,
hladil mé vlásky a ne jen představu,
která tam není,
miláčku,
polibek, chtěla bych ti každou chvíli dáti,
místo toho,
musím si nechat o tobě jen zdáti.
Miláčku,
jak šťastná jsem,
když slyším tvůj hlas,
jak krásně mi je,
když v náruči mě máš,
miláčku,
tvé polibky snášela bych stále,
toužení po tobě, není vůbec malé.
Ach lásko má,
tolik mi chybíš,
chtěla bych, ať stále na mne hledíš,
cítit tvé rty bych chtěla
a abych od tebe už nikdy nemusela...
Autor PrincessTerinka, 14.03.2010
Přečteno 691x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezké. :-)

15.03.2010 15:10:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí