Fall in love

Fall in love

Anotace: ...víš,proč mě to s Tebou baví, víš....

Víš, když večernice na obloze pláče,
slunce svou září hladí krajinu,
třpyt probouzí hned všechny spáče
a hraje k tommu tisíc akordů.

Víš, že obloha je modrá právem?
To voda se v ní zrdcadlí,
vídám Tě ve snu vždy nad ránem,
Snad tisíc krásných,zlatých žil

Co křídla včely,brouka dehtu?
kapradin, borlůvek a lip?
chci vdechnout hudbu křídel blesků,
A tancovat jen v Jeho náručí!

Však bouře nikde, stále otálí
a život nečeká-dál v dáli uhání
tóny se linou, přímo se tetelí,
na nástroj když umíš hrát,
pak srdce ti bije-stejně jako jí.
Autor Shnecek, 14.03.2010
Přečteno 337x
Tipy 8
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Kubino 2, Dilla, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí