Funkce muže v tomhle světě

Funkce muže v tomhle světě

Anotace: .

Kdepak,
se ženskejma to umím.
Zatím se mi vždycky podařilo
vytáhnout je na kafe.
Dřív jsem takovej nebejval.
Ještě včera jsem toho o ženskejch
věděl tak málo...
myslel jsem si,
že jsou tady jenom od toho,
aby byl zachován rod.
Jenže už vím víc.
My chlapi jsme tady od toho,
abychom zachovali ženský.
Protože o ženský tady jde především.
Chlap musí se ženskou držet krok!
Musí jí nadbíhat,
kupovat jí kytky
a sladký
a pak jí to
pořádně udělat!
aby na to až do příštího ,,dělání“
nezapomněla.
protože, když se na todle,
chlapi,
vysereme,
nebudem pak v piči,
ale v pěkný prdeli.
Autor Tecka 2, 14.03.2010
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žel, jsi tam v tuto dobu asi právě naveden

14.03.2010 23:19:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí