ježíši, kam vedeš toho Člověka?

ježíši, kam vedeš toho Člověka?

Anotace: .

kdykoliv jsem
tenhle tejden
potkal ježíše

vedl někoho za ruku
a kdykoliv
jsem se ho zeptal:


ježíši, kam vedeš toho Člověka?
nikdy mi na to
neodpověděl


(bonus)
Píchání na příděl

Je snad píchání na příděl?
A nemám už vybráno?
Kam mám zavolat
a zeptat se,
jestli má ještě cenu čekat.
Na Něco.
Na To.
Haló?
Autor Tecka 2, 14.03.2010
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí