jsi

jsi

Anotace: opilost a má pomátlá hlava

si sexuální bohyně
ikdyž se tváříš nevinně
si to stvoření tak božské
až je to velmi nehezké

si cestou mojí konečnou
přesto že děláš netečnou
si děvčátko tak užasný
ikdyž vše je tak nejasný

si mojím živým snem
co pluje kolem každým dnem
si usměvavé sluníčko
ty moje malá kočičko

si vzpomínka na požitek
vše bylo silnej zažitek
si prostě nočním zázrakem
nemám problém se zrakem

si ta co sílu mi dává
v době kdy slunce zapadá
si ta kterou hodně chci
tak co teda ty? já chci
Autor ostuda lidstva, 14.03.2010
Přečteno 519x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí