Jsem tvůj anděl..

Jsem tvůj anděl..

Anotace: Pro přátelé, lásku protože nikdy není tak špatně dokud jsou tu lidé kteří vás mají rádi..

Žádné hory nejsou tak vysoké,
abys na ně nemohla vyšplhat.
Všechno co musíš udělat je věřit,
že to dokážeš!

Žádná řeka není dost široká,
abys ji nemohla přejít.
Všechno co musíš udělat je věřit,
že to dokážeš!

A pak uvidíš,
že přijde nové ráno.
A každý den bude,
jasný jako slunce.
Všechny své strachy,
odhoď ke mně..

Budu tvůj oblak na nebi.
Budu tvým ramenem když pláčeš.
Uslyším tvůj hlas,
když mě budeš volat!

Jsem tvůj anděl..

A když pomine veškerá naděje,
jsem tady.
Je jedno jak daleko jsi,
jsem blízko.
Není žádný rozdíl v tom kdo jsi!

Viděl jsem padat slzy,
a slyšel tě plakat.
Všechno co potřebuješ je čas.

A když je čas čelit bouři,
budu stát věrně tobě po boku.
Přátelství či láska nás ochrání a zahřeje,
a já vím že přežijeme!

A když se zdá,
že se přiblížil tvůj konec.
Neopovaž se vzdát boj,
jen mi důvěřuj.

Jsem tvůj anděl..

A vždy tu budu pro tebe..
Autor Mausik, 15.03.2010
Přečteno 631x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Makula, ilona, Pythonissa__, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Všichni jsme andělé s jedním křídlem. Abychom mohli vzlétnou musíme se obejmout. :)
ST. Moc se mi líbilo. ;-)

15.03.2010 16:06:00 | Pythonissa__

Andělů není nikdy dos!Krásné:-)

15.03.2010 04:50:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí