Co je to krása

Co je to krása

Anotace: ...

Krása je na pasece luční kvítí
i ledového moře vlnobití
Krása je múza opředena zlatou nití
Krása je kouzlo žalostného bytí

Krása je první políbení
i bolestné odvržení
Krása je vonné milování
Krása je poslední tvé slitování

Krása - píše ti teď do vyznání,
že rovna tobě není
Krása před tebou se sklání
Krása našla v tobě paní
Autor pan nestálý, 15.03.2010
Přečteno 406x
Tipy 8
Poslední tipující: larissa, ilona, Pythonissa__, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání. :-) Tip. :-P

15.03.2010 15:50:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí