Když spíš

Když spíš

Anotace: Bylo to krásný , ale konec jsi pro mě udělal moc krutej , takže si tu básničku ani nezasloužíš !!!!!!!

Ležíš , ležím vedle tebe ,
a ty usínáš .
Ležíš , ležím vedle tebe ,
snad se mi jen zdáš .

Ležíš , ležím vedle tebe ,
ty mne objímáš,
Ležíš , ležím vedle tebe ,
o mý tělo se zajímáš.

Ležíš , ležím vedle tebe ,
tvoje ruka mně hladí ,
Ležíš , ležíš ve mně ,
naše těla se sladí .

Ležíš , ležíš ve mně,
tma se rozprostírá kolem ,
Ležíš , ležíš ve mně,
ted vládneme stejným úkolem.

Ležíš , ležím vedle tebe ,
to krásný skončilo ,
Ležíš , ležím vedle tebe ,
filmů už stačilo .

Ležíš , ležím vedle tebe ,
a ty usínáš,
Ležíš , ležím vedle tebe ,
počítač zhasínáš .

Ležíš , ležím vedle tebe ,
už skoro spíš, nevnímáš ,
Ležíš , ležím vedle tebe ,
ale stále mne objímáš.

Ležíš , ležím vedle tebe ,
ty už spíš ,
Ležíš , ležím vedle tebe ,
krásně si sníš .

Ležíš , ležím vedle tebe ,
já tě pozoruju ,
Ležíš , ležím vedle tebe ,
při hlazení na tebe maluju .

Ležíš , ležím vedle tebe ,
a já uviděla to nejsladší na světě ,
Ležíš , ležím vedle tebe ,
tak neuvěřitelně já miluju tě .
Autor 16Petra16, 15.03.2010
Přečteno 560x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

díky díky :)

15.03.2010 16:38:00 | 16Petra16

Tip. ;)

15.03.2010 15:48:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí