Smrt malých beránků

Smrt malých beránků

Anotace: Láska, nepřiměřená svému protějšku, se mění v nenávist, anebo nevěru. ABRHAM ALIKJAN

Píšu ti můj beránku
ve dne aji ve spánku
o lásce co zraňuje
o dívce co miluje
o smrtelné žalobě
v beránkové podobě

Píšu o mé věrnosti
dopis plný něžností
o slzách plných zlosti
ať hyjeny ohlodávaj tvoje kosti
nebo ať močáli sežerou tvé tělo
a mé srdce za to že tě chtělo

Chci spálit tvojí duši
pak pokreslit tě černou tuží
jako důkaz výtězství
bez lásky a něžností
a tak píšu né jen ve spánku
o smrti malých beránků
Autor Tess312, 15.03.2010
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pane jo,až takhle?:-).

15.03.2010 17:40:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí