Mráz . .

Mráz . .

Anotace: . .

mráz štípal jej rozpálené líca,
ktoré od zlosti a beznádeje
si odniesli červenú farbu
a nesmiernu teplotu

mráz štípal ..
jej oči zadržiavali slzy,
ktoré sa už dávno snažila ukryť
kdesi hlboko vnútri

no čerstvé rany rozjatrili
aj tú poslednú slzu
v skrytosti

mráz štípal
jej do poslednej štipky
prerytú dušu
ktorá bola zošitá len slabými nitkami
ktoré sa pretrhli

...

a tú bolesť praje len najhorším nepriateľom
(ktorých vlastne ani nemá)


mráz štípal naďalej
a ona vo svojom smútku,
vo svojej chorobe,
pri všetkých okolnostiach,
sa cítila opustená

mráz štípal aj na nedôveru,
ktorá visela v okolí
a len čakala na príležitosť
sadnúť na niekoho najbližšieho

a sadla na ňu

mráz štípal čoraz viac
no ona v poltopánkach
. . .
aj naďalej hádzala svojmu
vernému psovi loptičku

.. a mráz štípať neprestal
Autor maliska, 15.03.2010
Přečteno 335x
Tipy 13
Poslední tipující: ilona, Simísek, enigman, harmony, CULIKATÁ, WhiteSkull, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mrazivě pěkná

16.03.2010 10:17:00 | xoxoxo

štípe...

16.03.2010 08:48:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí