S tebou

S tebou

Anotace: láska?

s tebou
nevím co cítím
zda lásku či touhu
po tolika bolestech
po tolika krocích vpřed
se v sobě nevyznám

mám tebe a nemám
jsi ve mě
a nejsi mým
jsi přítel o němž sním
a najednou
tu jsi
stojíš přede mnou
a já se propadám

vůbec netuším
kdo jsi
kde ses tu vzal
a co mám říct
chci říkat všechno

že tě miluji
že tě chci
a chci tě uchopit
ale ty ztrácíš se mi pod prsty
přesto v tebe chci uvěřit


...
Autor Andee, 15.03.2010
Přečteno 366x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí