Ztratila se láska

Ztratila se láska

Anotace: Lyrika/ze sbírky/ Adam mne má rád

Co bylo už námi obětováno?
A jak by přicházel zvláštní smír.
Co bude, až vstane zas nové ráno ?
Proč, Adame, stále přemýšlíš?

Kdo více pochybil? Ty nebo snad já?
Na měkký oblak jsi ulehl.
Šach lásky hrajeme. Kdo na tahu? Král.
Kdo se jen smál a kdo podlehl?

Cit prchnul do mraků a jen zamával.
Uletěl ti! S ptáky před zimou.
Jeden z nás kupoval, jiný prodával.
Chladně jak sníh, jdoucí krajinou.

Nic nezbývá, než jít a hledat moji lásku.
Já tě miluji! Nejsem loutka na provázku.
Autor Maura, 16.03.2010
Přečteno 390x
Tipy 16
Poslední tipující: Psavec, enigman, Květka Š., modrá..., Kars, Mbonita, Boudicca, CULIKATÁ, harmony, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný ST

16.03.2010 10:05:00 | xoxoxo

Hezké-líbí!!:-).

16.03.2010 06:52:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí