Nechoď

Nechoď

Anotace: nevím...

Proč za mnou pořád chodíš?
Proč nenecháš mě už být?
Proč na mé NE odpovídáš ale ANO?
Proč? Nepříjde to nikdy samo.
Proč nechápeš, že jsem jiná?
Nechutná mi už tahle hlína.

Proč vyhledáváš mě opilou?
Víš, vím, že nejsem jedinou.
Podléhám, když hlavu mám v kolenou.
Ale nikdy nebudu celou tvou ženou.

Tak proč za mnou pořád chodíš?
Tak proč? Nech mě už být!

Víš, že v opilosti vždycky příjde chtíč.

Víš i já už vím, snaha je marná,
Ty mě nikdy nepochopíš.
Autor Niky88, 16.03.2010
Přečteno 365x
Tipy 10
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, ilona, Psavec, zelená víla, modrá..., CULIKATÁ, Kars, Boudicca
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super..

16.03.2010 15:09:00 | zelená víla

Jednou v tom budete mít třeba jasno,proč...

16.03.2010 09:24:00 | modrá...

Asi k tobě něco cítí

16.03.2010 08:08:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí