Jsem a přeju si být jediná..

Jsem a přeju si být jediná..

Anotace: Jsem Ti na blízku, i když jsi daleko, schovám se s Tebou večer do polštářů a probudím se až ráno do tmy za řekou a ze snů zbydou mi jen prázdné sklínky kalamářů.

Jsem ta na Tvojí straně lodi,
jsem ta, co za Tebou do snů chodí,
jsem ta, co jí tak moc scházíš,
jsem ta, co jí ve dne v noci doprovázíš.

Jsem ta od Tebe tak moc vzdálená,
jsem ta, co si přeje být jen Tvá,
jsem ta, co je jí s hezky s Tebou,
jsem ta, co jí teď jen vzpomínky hřejou.

Jsem a přeju si být jediná,
kdo s Tebou spí a ráno vstává,
jsem a vadnu jako květina,
které se vody nedostává.
Autor grázlík, 14.12.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zase další pěkné básničky, ale pořád smutné......tak přeji, ať už je konečně mnohem lépe!

15.12.2005 19:20:00 | ona

jsi... a já ti přeju - abys teprv byla. snad pochopíš, co jsem tím chtěla říct

14.12.2005 19:09:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí