Chybíš mi...

Chybíš mi...

Anotace: Člověk si uvědomí co měl, teprve až to ztrácí...

Když člověk miluje, všemožné přehlíží.
Když člověk ztrácí, zpátky se ohlíží,
majíce v duši své jen prázdný důlek.

V pranýři vzpomínek, výčitek, bolestí,
osud mi překazil krásnou hru o štěstí,
kterou už nespraví pár něžných slůvek.

Chybíš mi! Jsem jako tělo bez duše.
Chybíš mi! Proč toho dříve netuše,
ničil jsem to, na čem láska se staví.
O lásce netuše, teď tělo bez duše,
je marné doufat, že snad se to spraví?

Chybíš mi! Možná jen volání do prázdna…
Říkat že miluješ, jsou slova odvážná,
kdo však je jistý si, snadno je vysloví.
Naivní touha? Jen víra pouhá,
víra že pár střepů znovu se spojí.

Miluji Tě!
Autor Muscl, 16.03.2010
Přečteno 468x
Tipy 15
Poslední tipující: lucajda89, Zamillka, bejbyyyy, fuu, carodejka, ilona, Tomáš Přidal, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ona to uslyší...

29.03.2010 01:08:00 | fuu

Hezoučké, citlivé!

27.03.2010 22:12:00 | carodejka

Napsáno moc hezky a upřímně, a za to ti ode mne patří ST!

16.03.2010 16:35:00 | Tomáš Přidal

Krásně napsané-láska však musí být poctivá...

16.03.2010 13:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí