Nejsem panenka na hraní..

Nejsem panenka na hraní..

Anotace: Zas pro pár hezkých okamžiků, zas pro pár doteků něhy, jsem jako voda v Atlantiku, co omývá pobřežní břehy a prázdno v duši zůstává, odchází a zas se vrácí, chvíli Tě mám a je mi krásně a pak se zase v mlze ztratíš, tak se Tě ptám, kdy se mi vrátíš..

A Ty si pryč a já zas žiju pro pár okamžiků,
a Ty si pryč a v hlavě spousta otazníků,
a Ty si pryč a ve mě všecko se to motá
a Ty si pryč, možná to byla bota.

Ptám se Tě ve svých snech potají,
Ptám se Tě, co Tvé rty na lásku říkají,
Ptám se Tě a slova nepřichází,
Ptám se Tě, proč jen mi tolik scházíš?

Ráda Tě mám a jsem Tě plná,
ráda Tě mám a je to jako vlna
ráda Tě mám a nejde tomu udělat přítž,
ráda Tě mám a Tvé srdce je jak vítr.

Odešels zase jedno ráno,
odešels zase zpátky do tepla,
odešels zase a mě zbylo zůstat skálou,
odešels zase a já spadla do pekla.

Číst v Tobě bych chtěla jako v knize,
číst v Tobě a koukat Ti do očí,
číst v Tobě, jak v přehledné mlze,
číst v Tobě příběh, co nekončí.

Tak se Tě ptám, kdy se zas vrátíš,
tak se Tě ptám, nejsem panenka na hraní,
tak se Tě ptám, proč mi tak scházíš,
tak se Tě ptám, kdy přijde zase svítání.

Až jednou zatoužíš po mé lásce zas,
až jednou zatoužíš po mém dotyku,
až jednou zatoužíš cítit jas,
až jednou zatoužíš ze zvyku.

?
Autor grázlík, 14.12.2005
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí