Pohled do nebe

Pohled do nebe

Anotace: :)

Nic nezmění můj svět
kromě lásko tebe
snad se zase sejdem v pět
a budem pozorovat nebe.

Nyní na něj hledím sám
pln slz a smutku v duši
na tebe Boha se ptám
ale on mlčí a tím mě mučí.

Mé představy živí žárlivost
stud se uchyluje do ulity
znám tuhle posloupnost
být vzorem naivity.

Snažím se dotknout nebe
marnost mi dělá podstavec
nebe je náhle tak bledé
připadám si jako pitomec.
Autor Ďábel sám, 16.03.2010
Přečteno 335x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Mbonita, Kars, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivé.

03.04.2024 14:26:00 | mkinka

Ale né, to je normální vztah
kdy opustil tě někdo
kohos měl moc rád
to zhojí čas

16.03.2010 20:45:00 | Kars

To je mi nějaké podivné-Ďábel sám a kouká na nebe?:-)).Hezké:-)

16.03.2010 19:23:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí