Virtuální

Virtuální

Anotace: ...

I já chci kousek přání
..Být Tvá...VIRTUÁLNÍ..
Realita každým dnem
ráno probuzená a být
už jen...pár slov...

Co s úsměvem nemá nic společného
a s citem je to něco nekonečného
Probdělé noci bez usínání a v duši
touha po seznámení.

Tě vlastnit na pár minut
Být milenkou tvých slibů
Hřát se o Tvá slova
Milovat Tě zas a znova


Tolik přání bych chtěla splnit jen
A zažít v sobě ten zvláštní sen
Kdy přijdeš ke mně v noci a vezmeš
mě do své moci.Pak řekneš jen

Jsi můj virtuální sen....
Autor Kett, 16.03.2010
Přečteno 399x
Tipy 16
Poslední tipující: ilona, modrá..., enigman, labuť, Psavec, Mbonita, Chico1, CULIKATÁ, zelená víla, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky virtuální...

17.03.2010 08:43:00 | modrá...

Kačenko, moc se mi líbí. Komu jsi ji psala?:))

16.03.2010 20:33:00 | Chico1

Hezká,jen tak dál:-)

16.03.2010 19:51:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí