Nezlob se, že nemám slov

Nezlob se, že nemám slov

Anotace: Stojí proti sobě kluk s holkou a ona mu vyčítá, že jí nedokáže vyznat lásku, a on jí vysvětluje, že jí to říkal vždycky, když hrál na klavír

Sbírka: Ztrácím tě

Díváš se smutně na mou tvář
Myslíš si o mně, že jsem lhář
Cítím výčitku na Tvých rtech
Kdybych utonul ve slovech stech
Nezvrátím myšlenek Tvých běh

Já však jen nemám slov
Má ústa zahalil němoty krov
Sám ke klavíru usedám
A lásku svou Ti přísahám
Když do kláves city skládám

Víš, já neznám frázi výbornou
Pro chválu Tebe stvořenou
Jak vyjádřit své city nevím
Nech raději klavír, ať teď mluví
Mou vášeň lépe vyjeví

Mně slova v ústech váznou
Však duši svou já nemám prázdnou
Neptej se, proč náhle mlčím
Naslouchej hudbě, kterou tvořím
A věř konečně mým očím
Autor Ori Eremos, 16.03.2010
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavu vzhůru...hodně síly...lásku od nejbližších:)Ať se ti dobře daří s tím koho miluješ:)))

29.03.2010 13:32:00 | ilona

lidé se občas..bojí..uvěřit..

16.03.2010 20:56:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí