Neodcházej

Neodcházej

Anotace: Báseň je pro dívku, kterou velmi miluji, ale nemohu s ní být, je o mých citech k ní a naději do budoucna

K bohu já se modlím před spaním,
Slibuji mu, že tě před zlem ochráním,
Věř mi, že věrnost a lásku já ti zachovám,
Jsi to nejkrásnější co na celém světě mám,
Snubní prsten chci ti navlékat,
A nástrahami života se s tebou proplétat,
Pořád tě tam uvnitř nosím,
A před všemi tě na kolenou prosím,
Neodcházej z mého srdce,
Neopouštěj život můj,
Miluji tě čím dál více,
Chci být jen a jen tvůj.

Pověz, čím je lepší než-li já,
Proč jsi jeho a ne má,
Ty má lásko jediná,
Tyto verše jsou jen pro tebe,
Od kluka co stále čeká na tebe,
Pro něj tolik znamenáš,
Tak proč jej blíže nepoznáš?

Vše tady je o lásce k tobě,
Své city musím dusit v sobě,
Stýská se mi po tobě,
A chtěl bych tě mít při sobě,
A ikdyž tě mít nemohu,
Za tebe se budu večer modlit k bohu,
Pokaždé než půjdu spát,
Na chvíle s tebou budu vzpomínat,
A se slzami v očích usínat,
Kdysi dávno napsal já jsem příběh tvůj,
Příběh co změnil život můj,
To vedle něj dnes usínáš,
A na mě pomalu zapomínáš,
Kéž by tento příběh nikdy nebyl,
A jen já tu pro tebe byl.

Až si mé verše jednou přečteš,
Na mou tvář si vzpomeneš,
Zamyslíš se nade mnou,
A přijdeš ráda za mnou,
Povíš mi, že máš mě ráda,
Ale ne už jako kamaráda,
Možná jsem jen snílek,
Ale navždy zůstaneš můj andílek.

Ať mi prosím neubližuje,
Ta má krásná princezna,
Srdce své mi věnuje,
A v koutku duše přizná,
Že mě trošku miluje,
Láska má je složitá,
Cesta k tobě je tak trnitá,
Kéž bys věřila citům mým,
O lásce tvé celou dobu sním,
A tam uvnitř dobře vím,
Že jednou přijde den,
Co nebude jen další sen,
Kdy o svých citech ti já znovu povím,
Do náruče tě já chytím a dlouze na ústa políbím,
Po vlasech tě pohladím a už nikdy nepustím.
Tato slova ti já slibuji,
A srdce své ti daruji,
Protože tě miluji.
Autor Tomek89, 16.03.2010
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí