Love Story..

Love Story..

Anotace: Příběh lásky na kolečkách...

Semafor nesvítí
a když se rozsvítí
je tam zas červená
je to furt dokola
můžeš si naříkat
a můžeš nadávat
šance však není
že se to změní.

A když se rozjedeš
plyn k zemi přišlápneš
nahoru do kopce
stoupáš zas po roce
rychlost už nevnímáš
v štěstí se rozplýváš
svět tiše mizí
jak láska ryzí.

V té druhé zatáčce
jako na klouzačce
brzdy se zbláznějí
jde tu o zranění
srdce je zlomené
neříkej né že né
všichni to vidí
duše se stydí.
Autor klajusenka, 16.03.2010
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí