Strach

Strach

Anotace: Loučení je chvíle, kdy je třeba stát se hrdinou, překonat bolest, potlačit slzy, vysmát se snům a s úsměvem říct sbohem... a vědět, že už nikdy . . . . .

Mám strach ze samoty a prázdných dnů
mám strach z nesplněných snu
z budoucnosti a omylů

Mám strach z tepla tvého těla
mám strach z toho co jsem vždy chtěla
mám strach, že láska už nebude
a hlavně z toho, že mi po tobě nic nezbude

Mám strach, že slunce nebude hřát
že mě přestaneš mít rád
i z toho, že se nebudeme znát

Mám strach ze všeho co vím
z toho že zbytečně s ním
mám strach, že naše srdce zebou
mám strach, že nebudu s tebou

Mám strach, že jednou nebude nebe
největší strach mám z TEBE!
Autor Tess312, 17.03.2010
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Zamillka, WhiteSkull, Houda, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebój:-).

17.03.2010 11:10:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí