Je a Není

Je a Není

Anotace: Kdo v lásce věří na zázraky, je ztracen Erich Maria Remarque

Stojím na skále a přemýšlím o tom co je
proč ten koho miluju mě nemiluje
vidím tebe, vidím i sebe v černém závoji
má duše se skočit nebojí
vidím tě i zde, vidím tě všude
jedimý krok- ty rozhodneš který to bude

Sním o všem i o tom co není
o tvé touze, o něžném pohlazení
o tvých citech, o tvé lásce ke mě
mé city i mou duši ať veme si země
sním o osudu dvou lidí, sním o nás
sním o tom co nejde- o tom že vracím čas
Autor Tess312, 17.03.2010
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Patěnka, WAYWARD, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí