Vrať se zpět

Vrať se zpět

Anotace: .

Sbírka: Píšeš

Stále tě miluji.
Stále slyším tvá slova,
ale pořád lituji,
že tu nejsi.

Mít tě vedle sebe
by bylo překrásné.
A však jsem bez tebe.
Nevrátil jsi se zpět.

Už je to nějaký čas,
co tu nejsi.
Ale pořád jsi pamatuji nás,
jak jsme spolu.

Stále doufám v zázrak,
že se vrátíš.
Ale zakrývám si zrak,
abych neviděla.

Nechci vidět ten svět,
plný smutku a touhy.
Chci tě pouze zpět.
Být zase s tebou.
Autor Kateřina Lukavská, 17.03.2010
Přečteno 351x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí