Pochopíš ?

Pochopíš ?

Anotace: Nový den .... a v něm láska má pro tebe

Ráno, když přivítá mě nový den,
co přeruší můj krásný sen.

Já posadím se na posteli,
a ptám se sama sebe zdali,
když usměju se na nebe,
pochopíš, že je to pro tebe.

Když zahalím se do sluneční záře,
pochopíš, že dotýkám se tvé tváře,
když sbírám ranní vláhu, rosu,
pochopíš, že líbám špičku tvého nosu.

Když tančím mezi květinami,
pochopíš, že chci mít tvou ruku ve své dlani,
když motýlům křídla maluji zlatě,
pochopíš, že miluji tě ...
Autor Mische, 14.12.2005
Přečteno 626x
Tipy 2
Poslední tipující: Likynka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí