Tohle jsem prohrál

Tohle jsem prohrál

Anotace: ...

Byla jsi má hvězda
byla jsi mé nebe
Já jsem vždycky miloval
jen a jenom tebe

dala jsi mi naději,
ale šanci jsi mi vzala
vybrala sis hokejistu
a na mě ses vysrala

teď sedím doma sám
a z okna pozoruji nebe
nevím koho hledám,
ale asi znovu tebe

vždy jsem Tě chtěl
vždy jsem Tě miloval
byla jsi jediná
svou lásku jsem Ti daroval
dal jsem Ti svou lásku
a k ní ještě něhu
Ty mi přesto chladneš
jako kopa sněhu

tak zavři teď oči
a nastav svoje dlaně
Já dám Ti naše vzpomínky
tak mysli jenom na ně

už nemůžu se hnout
a dělat další kroky
snad to chápeš
když
snažil jsem se přes dva roky

zničila jsi to
a všechno je to pryč
nejsem to ale Já
ten kdo drží v ruce bič

stále jsem Tě chtěl
ale teď to asi vzdám
chtěl jsem tvoji lásku,
ale bolesti už více nehledám

nemůžu jít dál
už nezmůžu s tím nic
asi teď tušíš
co chci Ti tímhle říct

možná se Ti zdá
že je to špatnej sen
to si teda piš
já odhodlanej jsem

chci to teď skončit
chci to teď vzdát
tak zapomeň na to,
že měl jsem Tě kdy rád.
Autor Pučik, 17.03.2010
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, René Vulkán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo a ten typ ber motivačně a taky jako vyjádření obdivu, že jdeš s kůží na trh a dokázals otevřít něco intimního a prohraného.

27.03.2010 23:26:00 | René Vulkán

Rytmus podle mého názoru pokulhává v celé básni,
Rým dala - vysrala, by bylo lepší napsat dala - srala, protože obě slova by byla dvojslabičná a rým by tak byl čistší.
verš - byla si však jediná svou lásku jsem ti daroval - by to chtělo rozdělit na dva řádky.
Poslední 3 sloky jsou nejlepší.

Tak se drž a piš a piš a přej hodně inspirace!!!

27.03.2010 23:23:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí