Jen pár slov

Jen pár slov

Anotace: které Tě bolí, promiň

Slova která bolí
slova která Tě řežou do duše
začínám se za to nenávidět
začínám žít ve špatné předtuše.

Lehce je do hlavy dostat
těžce je vydrat na jazyk
život je děvka sprostá
nedovoluje mi žít.

Snad si jednou dokážu odpustit
své miluji Tě co zazní ve větru
osm písmen jimiž Tě nejde opít
pár rýmů utopených ve vědru.
Autor Larey, 17.03.2010
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: fuu, Robert S., ilona, PPetrushka, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeju ti odpuštění.

18.03.2010 23:04:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí