Líbals mě

Líbals mě

Anotace: Taková.......minutová

Líbals mě lehce.
Tak jako mě kdysi líbal vánek..
a mě se věřit nechce....
že zrovna ty si mi vzal spánek.

Líbals mě jemně..
jako bys v tom schovával nějaký cit.
Přiznávám pobláznění němě,
když prochátím prázdný byt.

Líbals mě s prudkou vášní..
jako kdybys mě neměl nikdy dost.
Přišlo mi to obyčejně zvláštní,
odjels,já v sobě dusím zlost..
Nebo smutek?

Líbals mě s touhou dravou.
Chtěls mě,já to dobře vím.
Mě neulovíš,nejsem tou pravou...
Mám tě ráda....to nikdy nepovím!

Líbals mě..je to pryč.
Můj polibek vymaž z paměti.
Upletl sis na sebe bič.
Vždyť láska je jen pro děti...
Toť jedna z tvých vět
Autor Rootness, 17.03.2010
Přečteno 406x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabriel17, Eru Alonnar, Zefi, Psavec, CULIKATÁ, Patěnka, Kars, Maličká Peťulka, janewe, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Další-skvělá!

17.03.2010 21:04:00 | CULIKATÁ

Nezapomínáš a vracíš

17.03.2010 20:49:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí