Jaro

Jaro

Anotace: kéž by už bylo

Jaro

1/ Pohleď padá hebký sníh
a já už slyším smích
koukej, venku se chumelí
všichni se v teple tetelí

A fouká ledový vítr
přes tvůj zimní svetr
a ledy těžko roztají
všichni jen jaro čekají

2/ Děda Mráz přišel nadělit
neumí však přinést cit
mé přání – s tebou být
letos mi nemoh vyplnit

Nové předsevzetí jsou řečena
přípitek, zvonů ozvěna
potom jen noční klid
a já zas přál si tě mít

3/ Dnes už pukají ledy
a tečou v proudech vody
všichni se doma choulí
ještě jde zima z polí

Mezi rampouchy paprsek slunce
až za chvíli plavou v řece
mezi lidi teplo vnes
a to je teprve dnes

4/ Pohleď září slunce
to snad že vidím tebe
poslyš, co zpívají ptáci
to snad, že já se vracím

A fouká horký vítr
to abych tě za ruku chytl
a padá teplý déšť
musím tě přes vodu nést
Autor slamtron, 14.12.2005
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí