Když miluje jen jeden...

Když miluje jen jeden...

Anotace: spíš takové asociace k nenaplněné lásce... možná někdo řekne že někdy píšu až dětsky jednoduše, ale šlo mi spíše o ty city

Děláš mi to čím dál těší, má lásko,
směješ se mi, mluvíš na mě
a já slastně taju.
Každý úsměv, každé slovo,
každý nepatrný důkaz,
je nadpozemský úkaz.
Ach jak moc po tobě toužím,
nejspíš si tě nezasloužím.
Tvé srdce je z kamene,
moje z porcelánu,
to mé hoří plamenem
a tvé je pro mě v pánu.
Nestává se zas tak často,
že princ si všimne Popelky,
však teď už vím,
že pohádky jsou pro holky.
Ale přesto každým dnem čekám,
věřím- ne nevěřím, já doufám,
že budeš stát u dvěří,
tvůj úsměv bude jenom pro mě
a všimneš si,
že i já mám modré oči.
Čekám každý den posun kupředu,
však jako bys šel zpátky,
proč se mi tak vzdaluješ?
Vím, tys netvrdil, že miluješ.
Vidím tě a můj sen se rozplývá,
nic jiného už mi nezbývá,
než zase stát ti po boku,
jak nejvěrnější pes
a v sobě dusit zklamání.
Teď zas se musí Popelka
vrátit k svému hrášku
a ať si klidně naříká...
V noci pláče do polštáře,
je ta co ti nic neříká.
Má city, má jich mnoho
a nejvíc patří tobě
a v každé roční době
má co by ti řekla,
jen strach má trochu navíc.
Ty jsi idol dívčích srdcí,
s tebou chce snad každá být,
jenže já poslušně čekám,
trpím a utápím se v žalu.
Čekám a čekat budu stále...
Autor Barčik2, 17.03.2010
Přečteno 465x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky moc, je hezký číst, že ty pocity někdo chápe...:)

18.03.2010 18:39:00 | Barčik2

I u mě máš ST. =)

18.03.2010 15:28:00 | Pythonissa__

A Tvé pocity jsou opravdové a v básni srdcem vyjádřené..
píšeš tak jak to cítíš a jak ti srdce velí.Jó bolavé jsou nenaplněné lásky..ale kdoví, snad..jednou a nebo brzy čeká ten jediný a pravý co dá zapomenout na trápení. Jinak máš u mě ST!!!

18.03.2010 09:26:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí