Konec cesty

Konec cesty

Anotace: byla vojna byla

Konec cesty

Pár dnů tu budu sám
než zbraně složím svěřené
konečně sbohem dám
jak rád budu zas u tebe

A pak jim řeknu „DÍKY“
za roky zelený
poslední uličníky
vypusťte z vězení

Teď já se budu ptát
proč pro jeden knoflík
chcete doživotí dát
za co? Že nejsme akorát?

Proč tu jste vy blázni
co máte všeho dost
vaše posedlost je proto
že jste minulost

Váš svět cizí bude mi
za chvíli ho už nepoznám
budu zas mezi blízkými
po boku tobě – milá
ještě, že tě mám
Autor slamtron, 14.12.2005
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí