beznadej

beznadej

Anotace: ....

Líbí se mi jak mě líbáš na všech místech ,
ale teď už to vidím jen ve svých snech ,
zdá se mi o tobě každičký den a noc ,
při tom jen brečím a v srdci mám bezmoc ,
jsem jak stará hračka bez totálního zájmu ,
opuštěné divadlo za neplacení nájmu ,
odložená loutka na půdě u dna krabice ,
okoralá zelenina v šuplíku od lednice ,
jinými slovy umírám sám vím co se děje ,
už mě ani nehřeje v mém srdci naděje ,
protože se cítím tak jak se nikdo necítí ,
a tak to tu píšu ať to každý vidí .....
Autor stava11, 18.03.2010
Přečteno 352x
Tipy 8
Poslední tipující: Niky88, Zamillka, ilona, CULIKATÁ, modrá...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Svatá pravda-souhlasím!

18.03.2010 11:06:00 | CULIKATÁ

Bude líp,hlavu vzhůru!Podívej ven,pro jedno kvítí slunce nesvítí:-)

18.03.2010 11:03:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí