Nedokončená

Nedokončená

Anotace: ...snad nedokončená

Nedokončená

Snad slyšel jsem výsměch všech kanálů světa,
snad slyšel jsem poslední slova ze svých úst,
snad prošla mi hrdlem má poslední věta,
máš v rukou nůž,tak mě probodnout zkus.

Na rohu Deváté zvrací svou víru opilý kněz,
tys s čistým svědomím s francouzskou děvkou pod deku vlez,
bez vážných citů a bez vyznání,
jen s chutí v rozkoš,s chutí k milování.

A s omamnou vůní okdudsi od severu,
zas potají myslíš,myslíš na nevěru,
a sčítáš své minus a odčítáš plus,
máš v rukou nůž,tak mě probodnout zkus.

Snad slyšel jsem výsměch všech kanálů světa,
snad slyšel jsem poslední slova ze svých úst...
Autor Eliott Fargley, 14.12.2005
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Jakule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí