Martina Raizerova

Martina Raizerova

Anotace: .....

Víla o který sním se Martina jmenuje ,
to jenom moje mysl její duši miluje ,
je to dívka s nádhernou pletí ,
všichni po ní koukaj když v autě letí ,
má nádherné vlasy a rty božské ,
ničí všem klukům jejich srdce mužské ,
nemá žádnou bambuly ale malinký nos ,
a nejvíc jí voní můj Hugo Boss ,
její skvělé tělo je překrásné hladit ,
je to jak své housličky něžně ladit ,
krásný úsměv a zářivé zoubky ,
tahle princezna nemá vroubky ,
je prostě vyjímečná ve všech směrech ,
já byl ale debil a teď už je jen v mých snech ... :-(((
Autor stava11, 18.03.2010
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí