Stromy řeknou víc

Stromy řeknou víc

Anotace: Ve škole, při prvním jarním dni :)

Já s lady městem šel
A z křídel stíral pel
Možná, že nestačí
Dvě peříčka ptačí.

Snad bdím či spím - kdoví
Slunce nic nepoví
To schová se za mraky
Zkusme být rozumní.

Já čekám s včerejškem
Kdy svět zdál se jiný
Sám se svým protějškem
Zmámený a líný
Stromy řeknou víc...

Stromy řeknou víc
Slyšet mojí prosbu chceš
Jako ranní déšť
Baby, já mám Tě rád.
Stromy řeknou víc
A já nepovím ti nic
Ty chceš slyšet víc
Tak zasnít se teď zkus
Stromy řeknou víc...

Čím to může být
Že neumíš už snít
Všechno je vzdálené
Jen to tvé "stále ne".

Já ti též vyhovím
Svět není duhový
Slova nemají spád
Je tu strž a vodopád.

Stromy řeknou víc
Slyšet mojí prosbu chceš
Jako ranní déšť
Baby, já mám Tě rád.
Stromy řeknou víc
A já nepovím ti nic
Ty chceš slyšet víc
Tak zasnít se teď zkus
Stromy řeknou víc...
Autor Zasněný básník, 18.03.2010
Přečteno 338x
Tipy 13
Poslední tipující: Danik, ilona, Talisman, Mbonita, Psavec, Mraveneček, Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí