Jen Ty

Jen Ty

Anotace: není co dodat

Klavír v dáli hraje,
na kulisy smutného kraje
a led na rybnících pomalu taje.

Dvě cesty máš,
je jen na tobě jakou se vydáš,
komu šanci dáš.

Píšu tyhle slova,
připadám si jak zraněná sova,
myslím na tebe pořád znova a znova.

Klavír hraje dál,
teď trochu opodál,
takový příjemný chorál.

Podívám se na nebe,
píseň lásky broukám si pro sebe
a s nejkrásnější hvězdou vzpomenu si na tebe,
Autor LordSet, 18.03.2010
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Neldor, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí