Dýchat, abych viděla intimitu dávných...

Dýchat, abych viděla intimitu dávných...

Anotace: pohledů tvých...

Dýchat, abych viděla
Intimitu dávných pohledů
Tvých…
Milovat zbytečně
Člověka v dáli,
Který mě opustil…
/již nechce se vrátit…/
Smát se, abych přelstila smutek
Dokázala jemu…
Že já jsem ta silná
Milovat a dokázat nenávidět,
člověka, který hlavu mi zamotal
Plakat, nechat slzy zahojit rány,
pozorovat hvězdy,
co ztrácí se se svítáním...
Jako já!

Dýchat, abych viděla
intimitu dávných pohledů
Tvých...
A přestat...

/v tu pravou chvíli/
Autor Sajurii, 18.03.2010
Přečteno 363x
Tipy 10
Poslední tipující: Sukuba, Psavec, Ejí, enigman, zelená víla, CULIKATÁ, hašlerka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně tak...

19.03.2010 12:46:00 | enigman

s tou nadějí nevím... ale díky.. snad tam někde je:)

19.03.2010 11:58:00 | Sajurii

ano hezká, cítím z ní i naději..

19.03.2010 11:15:00 | zelená víla

V tu pravou chvíli...HEZKÁ

19.03.2010 04:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí