Princezna

Princezna

Anotace: buď mojí princeznou

Princezna

Zapletené do Tvých vlasů
jedno milé slovíčko
dá Ti vůni, barvu hlasu
chvíli počkej, holčičko!

Unikáš mi do závějí
přecházím odnikud nikam
tam kde mi ruce nezahřejí
stokrát víc na Tebe čekám

Zaplétám Tě do svých snů
a denně za Tebou spěchám
i za životem, který jde pořád jen
odněkud – někam

Kdopak jen Tobě krásu dal?
Snad princeznou bych Tě nazýval
já snad až v jiné době budu král
Autor slamtron, 15.12.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí